HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Rüyada Dolu Yağması

rüyada dolu yağması görmek
0

Rüyada Dolu Yağması

Gökten vakitsiz dolu veya kar yağdığını rüyada görmek tehlikeli olmayan bir hastalığa yakalanmayı ve çabucak sıhhate kavuşulacağına yorumlamaktayım. Zamanında yağan dolu görüldüğünde ise, üzüntü ve kederin ditmesine, sana hainlik yapmak isteyenlerin hesaplarının boşa çıkacağına dalalet ediyor.

Rüyada Aşırı Şekilde Dolu Yağması

Bu rüyayı gören kişinin mallarının bir kısmın elinden gideceğine işarettir. Yağan dolu, etrafa zarar veren, yolları bozan, camları kıran bir şekilde yağıyorduysa; geçim darlığına, durgun bir ruh haline girileceğine ve planlanan bir yolculuğa çıkılamayacağına işaret ediyordur.

rüyamda dolu yağdığını gördüm
rüyamda dolu yağdığını gördüm

Rüyamda Dolu yağdığını Gördüğümde;

Keder ve Üzüntü Bitiyor Dolu yağması ayrıca kısa bir hastalığa da işarettir. Bu hastalığın kısa süreceğine ve çabuk atlatılacağını işaret eder. Rüyada dolu yağdığını görmek gören kişinin mal kaybına da yorumlanır. Dolu yağan kişi de mal eksilmesi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Rüyada dolu yağdığını görmek devletin insanlara zulüm edeceği şeklinde de yorumlanır. Şiddetle ceza çekileceği anlamına yorulur.

Rüyada Dolu Yağması Ne Zaman Olur?

Zamanı genellikle geceleri görülen rüyadır. Ayrıca bazı kimselerin de devlet tarafından canlarının acıtılması şeklinde de söylenir. Zamanında yağan dolu keder ve üzüntünün yok olmasına, düşman ve ikiyüzlülerin kahrolacağına dalalet eder. Rüyada dolunun yoğun ve sert yağdığını görmek dert, bela, düşmanlığa yorulur. Rüyada dolunun çok fazla yağdığını ve bu nedenle yolların dolup taştığını görmek, yolların bozulduğunu görmek yolculuğun imkansız bir duruma geleceğine dair yorulur.

 

Medine 2021

 

Rüyada Dolu Yağması konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Rüyada Dolu Yağması yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com