HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Beylikdüzü’nde din görevlileri kan bağışıyla umut oldu

0

Beylikdüzü İlçe Müftülüğüne bağlı 4 mahalle camisinde kurulan kan bağışı standında imam hatipler, müezzin kayyımlar, Kur’an kursu öğreticileri ve Türkiye Diyanet Vakfı Beylikdüzü Kadın Kolları gönüllüleri kan bağışında bulundu.

din-görevlileri-kan-bağışı-ile-umut-oldu-33

Kan bağış kampanyası için kurulan standı ziyaret eden Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar ve İlçe Müftüsü Kadir Koçak, kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdi.

din-görevlileri-kan-bağışı-ile-umut-oldu-22

Müftü Koçak konuşmasında, ”Kan vermek insanlığa çok önemli bir hizmettir. Sadece insan vücudunda üretilen kanın paylaşılmasıyla aynı zamanda insanların birbiriyle kardeş olduğunun bilinci noktasında farkındalık oluşuyor. Bizler insanlara faydalı olan sizin en hayırlınızdır müjdesiyle hareket ederek Rabbimiz katında da makbul bir amel işlemenin sevincini yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak

Beylikdüzü’nde din görevlileri kan bağışıyla konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Beylikdüzü’nde din görevlileri kan bağışıyla yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com