HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Hekimsen Karıştı !

0

Aşı Karşıtı Hekim hakkında inceleme başlatıp 'meslekten alıkoyma' cezası veren Türk Tabipler Birliği'nin kararı mahkeme tarafından da onandı. 

Hekimsen Sendikası şube yönetimleri merkez yönetimine karşı bir deklarasyon yayımladı.

Hekimsen Batı Anadolu Şube Yönetimi, Hekimsen İstanbul Şube Yönetimi, Hekimsen Sakarya Şube Yönetimi, Hekimsen Şanlıurfa Şube Yönetimi Hekimsen Trabzon Şube Yönetimi tarafından hazırlanan şöyle, “YETER ARTIK!!! Bu deklarasyon, Hekimsen sendikasının şube yönetimleri tarafından, merkez yönetiminin almış olduğu bazı kararların ve uygulamaların şiddetle kınandığı bir bildiridir. Özellikle, sendika başkanı Adil Kurban’ın hukuksuz şekilde görev süresini uzatması, şubelere gönderilmesi gereken ödenekleri kesmesi ve sendika içi dayanışmayı zedeleyen adımları, şube yönetimleri tarafından kabul edilemez olarak nitelendirilmiştir. Bu deklarasyon, sendikanın üyelerine ve kamuoyuna, yaşanan bu gelişmelerin ciddiyetini vurgulamakta ve merkez yönetimden bu yanlış kararların derhal geri alınmasını talep etmektedir. Aksi takdirde, şube yönetimlerinin, üyelerinin haklarını savunma konusunda gerekli adımları atmaktan kaçınmayacağına dair kararlılık beyan edilmektedir. Bu bildiri, Hekimsen sendikasının içerisinde bulunduğu durumu, sendika üyelerinin hak ve çıkarlarını koruma adına yapılmış güçlü bir tepki olarak okunmalıdır.  Adli tatil sonrası çıkacak mahkeme kararıyla birlikte hızlıca seçime gidilip sendikal mücadele hekimsen çatısı altında kaldığı yerden devam edecektir” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 
Hekimsen Karıştı ! konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Hekimsen Karıştı ! yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com