HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo İntihar Etti

0

Ünlü şarkıcı Can Bonomo'nun ablası Funda Bonomo'nun intihar ettiği öğrenildi. Can Bonomo, haberi instagram sayfasından paylaştı. 

Ünlü şarkıcı Can Bonomo’nun ablası Funda Bonomo’nun intihar ettiği öğrenildi. Can Bonomo, haberi instagram sayfasından paylaştı.

Instagram hesabından açıklama yapan Can Bonomo, “Ailemiz son günlerde zor bir süreçten geçiyor. Ablam erken müdahale sayesinde şu an stabil durumda ve uzun bir iyileşme sürecine girdi. Ona destek olabilmek adına tüm sevenleri olarak yanındayız. Ablam bize mental ve duygusal sağlığın önemini ve asla ihmal edilmemesi gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Bu süreçte bizlere saygı ve sevgiyle yaklaşan herkese teşekkür ediyorum” dedi. #canbonomo Engelli ve kimsesiz 165 köpeğe çiftliğinin kapılarını açtığı haberleriyle yakın zamanda gündeme gelen Funda Bonomo’nun intihar sebebi henüz öğrenilmedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

 

Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Can Bonomo’nun Ablası Funda Bonomo yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com