HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne Silahlı Saldırı

0

İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne dün gece silahlı saldırı düzenlendi. Hekimsen, "Ruhsat silah taşıyanlara ağır yaptırımlar uygulansın" dedi. 

İstanbul Bahçelievler Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne dün gece silahlı saldırı düzenlendi. Hekimsen, “Ruhsat silah taşıyanlara ağır yaptırımlar uygulansın” dedi. 

Ruhsatsız Silah Taşıyanlara Ağır Yaptırımlar Uygulanmalı

Hekimsen tarafından yapılan açıklamada İçişleri Bakanlığı’nın ruhsatsız silah kullanan kişilere ağır cezalar uygulaması gerektiği ifade edildi. Hekimsen yetkilileri, X hesabından şu açıklamayı paylaştı, “Saldırıda 5 kişinin yaralandığı ve aynı hastanede tedavisi devam etmekte olduğu bilgisi verildi. Yaralılara acil şifalar diliyoruz. Savaşta bile uluslararası dokunulmazlığı bulunan hastanelere yapılan silahlı saldırı olayının nedenlerini İçişleri Bakanlığı sorgulamalı ve silah ruhsatı alan bireylerin değerlendirilmesinde daha titiz davranmalıdır. Hastalara acil müdahale yapılan bir birime yapılan silahlı saldırının devamı gelmemesi için İçişleri Bakanlığı, asayiş görevini düzenli olarak yürütmelidir. Ayrıca ruhsatsız silah kullanan bireylere de ağır cezalar uygulanmalıdır. Hekim ve sağlık çalışanlarının güven içerisinde görevini yerine getirebilmesi ve şifa dağıtırken tedirgin olmaması için, gerekli yasal düzenlemeler ve önleyici tedbirler mutlaka alınmalıdır” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne Silahlı Saldırı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne Silahlı Saldırı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com