HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Bakan Memişoğlu, Ankara Onkoloji Hastanesi’ni Ziyaret Etti

0

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, ülkemizin sayılı Faz-1 klinik araştırma merkezlerinden birini bünyesinde bulunduran Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, klinik araştırma merkezlerinin ülkemizin sağlık alanındaki öncü konumunu güçlendirecek yerli ve millî ilaçların, aşıların ve yeni tedavi yöntemlerinin geliştirileceği merkezler olma yolunda ilerlediğine vurgu yaptı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Fevzi Altuntaş’a, Faz-1 klinik araştırma ile ilaç molekülü geliştiren Prof. Dr. Rana Sanyal’a, ekibine ve tüm paydaşlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bakan Memişoğlu, Ankara Onkoloji Hastanesi’ni konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Bakan Memişoğlu, Ankara Onkoloji Hastanesi’ni yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com