HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Bayraklı Şehir Hastanesi’nde Asistan Hekimlerin Nöbet Ücretleri Ne Zaman Ödenecek?

0

Epilepsi Nöbetleri Ameliyat İle Önlenebiliyor!

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde asistan hekimlerin Nisan ayı nöbet ücretleri yatırılmadı, Hekimsen konuya tepki açıklaması yaptı.

Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (Hekimsen), Sağlık Bakanlığı’nın gururla hizmete açtığı İzmir Şehir Hastanesi’nde, asistan hekimler dışındaki tüm personelin nisan ayı nöbet ve ek mesai ücretleri yattığı halde asistan hekimlerin nöbet ücretleri hala yatırılmamasına tepki gösterdi.

“Asistan Hekimlere Özel Yapılan Hak İhlalidir!”

Hekimsen X Platformu’ndan yaptığı açıklamada, “Önümüz bayram olduğu halde sadece asistan hekimlere özel yapılan bu durum hak ihlalidir. Bu durum yalnızca İzmir Şehir Hastanesi’ne özel değildir. Sağlık Bakanlığı ve YÖK’e bağlı tüm sağlık kuruluşlarında özellikle nöbet ücretleri ve teşvik ödemeler sürekli geciktirilmektedir. Sağlık Bakanlığı ve YÖK dışındaki hiçbir Devlet Kurumunda 4 parça maaş ödeme sistemi yoktur. Sağlık personeli çok parçalı maaş sisteminden, möbet ücretlerinin aylar sonra, teşvik ödemelerinin ise her ayın son haftasına kadar bekletilerek ödenmesinden müzdariptir. Hekimsen Sendikası olarak emekliliğe yansıyan tek kalem maaş talebimizi yineliyoruz. Sayın Bakanımıza “Sağlıktan tasarruf edilmez” diyerek Sağlık Bakanlığı’ndaki tasarruf tedbirlerinin sağlık personelinin emekleri üzerinden yapılmaması konusunda uyarıyoruz.” dedi. (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bayraklı Şehir Hastanesi’nde Asistan Hekimlerin konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Bayraklı Şehir Hastanesi’nde Asistan Hekimlerin yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com