HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Diş Tedavisine MHRS Engeli!

0

Diş tedavisinde MHRS krizi çıktı. Hekimler, artan MHRS sayıları nedeniyle diş tedavisi yapamaz hale geldiklerini bildirdi.

Hekimsen tarafından konu hakkında X hesabından yapılan açıklamada, “Kamuda çalışan diş hekimlerinin, her ilde farklı uygulanan ve giderek artan MHRS sayıları nedeniyle hastalarına diş tedavisi yapmaları imkansız hale gelmiştir. “Hasta Memnuniyeti” odaklı Sağlık Bakanlığı’nın, FDI ve TDB’nin yapmış olduğu hasta muayene süreleri ile ilgili bilimsel çalışmaları gözardı ederek, kamudaki diş hekimlerine 10-20 dk sürelerde MHRS açmış olması, sadece muayene olan hasta sayısının artmasını sağlayacak, ancak yapılan diş tedavilerinin azalmasına neden olacaktır. Kamuda çalışan diş hekimlerinin ve diş tedavisi bekleyen hastaların da mağdur olduğu bu sistemin bir an önce değiştirilmesi ve tüm Adsm-Adsh ve devlet hastanelerindeki diş hekimlerinin MHRS sayıları diş tedavisi yapacak süre baz alınarak, aynı sayıda olmalıdır. #DişTedavisineMhrsEngeli” ifadelerine yer verildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

diş hekimi
Diş Tedavisine MHRS Engeli! konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Diş Tedavisine MHRS Engeli! yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com