HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Hekim Birliği’nden ‘Sizleri Unutmadık’ Paylaşımı

0

Dr. Uğurcan Ağcaoğlu intiharı

Hekim Birliği Sendikası, son bir ay içerisinde vefat eden hekimlerle ‘Sizleri Unutmadık’ başlığını taşıyan  bir paylaşım yaptı.

Hekim Birliği Sendikası’nın X platformunda yaptığı paylaşımda, “Unutmayacağız! Sinop’ta geçici görevlendirmeye giderken geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Dr. Mehmet Turan Yazlak ve Dr. Sena Sakin, İzmir’de mobbing nedeniyle hayatına son veren Dr. Uğurcan Ağcaoğlu, Mersin’de geçici görevde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Dr. Ziya Serhan Çimen, İzmir’de yağmurda meydana gelen kaçak akım nedeniyle kaybettiğimiz Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Özge Ceren Deniz, Alanya’da kalp krizi nedeniyle kaybettiğimiz aile hekimi Dr. Uğur Aktaş. Ailelerine ve sevenlerine tekrar sabır diliyoruz. Son 1 ay içindeki Hekim vefatları. Hepsinin sebepleri araştırılmalı, sorumlular bulunmalı, gerekli cezaları almalı ve gerekli önlemler alınmalı. Hatalar tekrarlanmamalı. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde saldırıya uğrayan nöroloji asistanı arkadaşlarımıza da geçmiş olsun diyerek saldırganın gereken cezayı almasını bekliyoruz. Şiddet, mobbing, usulsüz ve plansız geçici görevlendirmeler gibi pek çok sorunumuzla örgütlü mücadele ile başa çıkılabileceğine inanıyoruz. Yaşamak ve yaşatmak için, güvenli çalışma şartları için yılmadan, durmadan #gelinbirlikolalım diyoruz” ifadelerine yer verildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Hekim Birliği’nden ‘Sizleri Unutmadık’ Paylaşımı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Hekim Birliği’nden ‘Sizleri Unutmadık’ Paylaşımı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com