HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

HEP-SEN Başkanı Şimşek; “Bu Bakanlık Kimin Bakanlığı?”

0

Hep-Sen Genel Başkanı Yunus Şimşek’ten Sağlık Bakanlığı’na Sert Tepki: “Bu Bakanlık Kimin Bakanlığı?”

Sağlık Bakanlığı, haksızlıklarla dolu rutin hale getirdiği “Ek Ödeme Yönetmeliği”ni bir kez daha resmî gazetede yayımladı. Bu yönetmelik, 40’ın üzerinde farklı sağlık mensubunun görev yaptığı bir bakanlıkta adaletsizliğin ve ayrımcılığın ne denli derinleştiğini gözler önüne seriyor. Aşağıdaki tablo, sağlık emekçilerine reva görülen ek ödeme tutarlarını ortaya koyuyor:

İŞTE O PAYLAŞIM ! 

Bu Haksızlığa Karşı Susmayacağız

Bu uçurum katsayılarla onlarca mesleğin onuruyla oynayan bakanlık kimin bakanlığıdır? Sağlık Bakanlığı, tüm sağlık mesleklerinin bakanlığı değilse, kimin çıkarlarını korumaktadır? Hep-Sen Genel Başkanı Yunus Şimşek, bu adaletsizliğe karşı sert tepki göstererek, “Bu bakanlık, sağlık çalışanlarını görmezden gelemez!” diyerek tepki gösterdi. Şimşek, bu adaletsiz düzenlemeyi bir kez daha yargıya taşıyacaklarını ve eylemsellik sürecini başlatacaklarını belirterek, “Sağlık çalışanlarının onurunu ayaklar altına alan bu haksızlığa karşı susmayacağız! Adalet için, haklarımız için mücadelemizi sürdüreceğiz!” dedi. Şimşek’in açıklaması kısa sürede sosyal medyada gündemin en üst sıralarına yükseldi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HEP-SEN Başkanı Şimşek; “Bu Bakanlık konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. HEP-SEN Başkanı Şimşek; “Bu Bakanlık yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com