HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

HEP-SEN Başkanı Şimşek, “Omuz Omuza Mücadelemiz Sürecek”

0

HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek, kamu sendikacılığına yapılmaya çalışan darbeye karşı Kamu Sendikaları Platformu olarak yaptıkları çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek, kamu sendikacılığına yapılmaya çalışan darbeye karşı Kamu Sendikaları Platformu olarak yaptıkları çalışmaların devam edeceğini söyledi. 

Kamu Sendikaları Platformu, Ankara’daki Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) önünde basın açıklaması yaparak, Türkiye’de kamu sendikacılığının tasfiye edilmeye çalışıldığını belirtti. Açıklamada, sendikalara getirilen yüzde 1 barajının hukuka aykırı olduğu vurgulandı. Ulusal medyanın da takip ettiği açıklama, ülke gündeminin en çok konuşulan konularından biri oldu. Platform adına ILO Türkiye Direktörü Sn. Yasser Ahmed HASSAN ile yaklaşık 45 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlatan Şimşek, “Toplantı sonrasında ILO Türkiye Direktörü, ofisin kapısına gelerek sendikalarımızla görüşme sağlamıştır. Ulusal/uluslararası hukukun ayaklar altına alındığı hukuksuz uygulamalara karşı susmayacağız. Kamu Sendikaları Platformu’nun tüm bileşenlerine teşekkür eder, omuz omuza mücadelemizin devam edeceğini beyan ederim” dedi. Hassan’ın platforma temsilcilerine konunun takipçisi olacağını ifade ettiği bildirildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

HEP-SEN Başkanı Şimşek, “Omuz Omuza konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. HEP-SEN Başkanı Şimşek, “Omuz Omuza yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com