HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Özel Sektör Öğretmenlerinin “Eğitim Nöbeti” 19. Gününde!

0

Özel sektör öğretmenlerinin haklarını talep etmek amacıyla TBMM Parkı’nda başlattığı “Eğitim Nöbeti” 19. gününde de devam ediyor. Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası her geçen gün dayanışma ağını genişletiyor ve “Haklarımızı alana kadar mücadelemiz sürecek!” mesajı veriyor.

Sendika geçtiğimiz haftalarda, Türkiye Özel Okullar Derneği (TÖZOK) yönetim kurulu ile TÖZOK Genel Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirmişti. Bugün de sendikanın MYK üyelerinden oluşan bir heyetin, taban maaş konusu ile ilgili atılabilecek somut adımları konuşmak, önerileri ve beklentileri -karşılıklı- sunmak için TÖDER Başkanı İbrahim Taşel ile Cuma günü bir görüşme gerçekleştireceği bilgisi paylaşıldı. Açıklamada, “Sendikamız, öğretmen emeğinin asgari ücret prangasından kurtulması için elinden gelen her şeyi yapacaktır” denildi. (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Özel Sektör Öğretmenlerinin “Eğitim Nöbeti” konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Özel Sektör Öğretmenlerinin “Eğitim Nöbeti” yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com