HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Sahada

0

Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, göreve başladıktan sonra saha ziyaretlerine devam ediyor.
Çok konuşulan kabine değişikliği sonrasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’dan görevi devralan Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Rize’den sonra İstanbul’da da saha ziyaretlerini sürdürüyor. Çekmeköy 2 Nolu 112 Acil Yardım İstasyonunda sağlık personelleri ile sohbet eden Bakan Memişoğlu, “Sağlık çalışanları halkımızın sağlığı için gece gündüz özveriyle çalışıyorlar. Emekleri ve fedakârlıkları için her birine minnettarız”  dedi.
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Rize programının ikinci gününe Aile Sağlığı Merkezi ziyareti ile başlamıştı. Memişoğlu, sağlık çalışanları ve eczacılar ile sohbet ederek koruyucu sağlık hizmetlerinin önemini vurguladı. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Sahada konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu Sahada yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com