HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Mevlid-İ Nebi coşkusu

0

2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası, Kars Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

“Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında İl Müftülüğüne bağlı Temel Yıldırım, Hafız Paşa ve Hz. Ali 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler, Peygamber Efendimiz (sav)’in dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesini şiirler, ilahiler ve çeşitli gösterilerle kutladı.

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram ise “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri çerçevesinde kurslarda düzenlenen programlarda emeği geçen öğreticilere teşekkür ederek eğitim gören miniklere Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından çıkan “Peygamberim ve Ben” isimli boyama kitaplarından hediye etti.

Kaynak

4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Mevlid-İ konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında Mevlid-İ yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com