HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Rüyada Grip Olduğunu Görmek

Rüyada Korona Olduğunu Görmek

Rüya Tabirleri Yeni Rüyada gördüm Yorum Mehmet Emin Aksakallı Hoca Hacumrehaber.com Özel
0

Rüyada Grip Olduğunu Görmek

Rüyasında grip olduğunu gören kişi için bazı sıkıntılı olaylar söz konusu olabilir. Rüyasında grip olanları genelde problemli bir sürecin beklediği söylenir. Bir sebep yüzünden ailesinin başını ağrıtacak olan rüya sahibi, ister istemez bu olayların sonucu olarak kendisini kötü olayların içinde bulacaktır. Ekonomik olarak sıkıntı yaşanabilir, moraller bozulabilir. Aile ile bir tartışma yaşanması durumunda depresyon daha da büyüyebilir ve sağlıkta da bozulmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte rüyayı gören kişinin kendisine dikkat etmesi ve hem ruhsal hem de fiziksel sağlığını koruması gerekir. Aksi durumda yaşanacak gelişmeler kendisini bir hayli yıpratacak ve bu süreçten kurtulmak pek kolay olmayacaktır.

Rüyada Hasta Olduğunu Görmek

Rüyada kendisinin hasta olduğunu gören kişi için bu rüyanın farklı tabirleri bulunur. Eğer rüyayı gören hasta birisi ise yakın zamanda şifa bulacağına yönelik işaretler mevcuttur.
Diğer taraftan bu rüyayı sağlıklı birisi gördüyse küçük hastalıklar ortaya çıkabilir.
Ayrıca bu rüya kimi durumlarda ruhsal sorunlara da delalet edebilir. İç dünyasında bazı sıkıntılar yaşayan ya da yaptığı bir hareket yüzünden pişmanlık ve vicdan azabı hissedenler bu rüyayı görebilirler.
Kimi alimler de rüyada kendisinin hasta olduğunu gören kişinin yakın zaman içerisinde aşık olacağını söyler. Dolayısıyla eğer rüyayı ilişkisi olmayan birisi gördüyse beklediği kısmet önümüzdeki süreçte ayağına gelebilir ve mutlu bir aşka yelken açabilir.

Rüyada Korona Olduğunu Görmek

Rüyasında Korona olan kişiyi iş yaşantısında bazı sürprizler bekliyor olabilir. İş yaşantısında kötü bir döneme girilebilir ve bazı negatif haberler alınabilir. Bu süreçte rüya sahibi giriştiği her işte başarısız olduğunu görebilir ve karşılaşacağı bu kötü neticeler yüzünden emeklerinin boşa gittiğini düşünebilir. Bu başarısızlıklar ekonomik açıdan zarar getirip moralleri bozsa da üzerine çok düşünmemek gerekir. Ortaya çıkan her başarısız neticeden ders alınması ve gelecek için ümitlerin korunması durumunda rüya sahibi yeniden güzel günlere kavuşacak ve işler tekrar yoluna girecektir. Ayrıca yeni fırsatlar karşısında geç kalmamaya da özen göstermek gerekir.

Rüyada Soğuk Algınlığı Olmak

Rüyada soğuk algınlığı kaptığını görmek, çok yakında gelecek olan güzel haberlere ve yaşanacak neşeli anlara işaret eder. İş yaşantısında uzun süredir beklenen bir teklif varsa rüyayı gören kişi yakın zamanda bu teklifi aldığını görebilir. Ayrıca uzun zamandır beklenen bu teklifin kabul edilmesi halinde gayet hayırlı olaylar olacak ve kişi yeni işinde mutlu olup huzuru yakalayacaktır.
Diğer taraftan ortaya çıkan her türlü problem kısa süre içerisinde bertaraf edilecek ve işle alakalı sıkıntılarda da ekonomik kayıp söz konusu olmadan düzlüğe çıkmak mümkün olacaktır. Rüya sahibinin bu süreçte gereksiz heyecana girmemesi tavsiye edilir, fazla riskli ve mantık dışı görülen işlerden uzak durmak daha doğru olacaktır.

Rüyada Burnunun Tıkalı Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin canını sıkan, boş zamanlarında onun başına dert açan birilerinin var olduğuna işaret eder. Rüyasında burnunun tıkalı olduğunu gören kimsenin hava almasını engelleyen, boş vakitlerinde zevk almasına engel olan birisi olabilir. Bu kişi, rüya sahibinin hayattan zevk almasını engeller ve her boş vakitte onun başına dert açar. Bu süreçte kişi kendi huzuru için bu insanla konuşmalı ve durumu anlatmalıdır. Aksi halde süreç bu şekilde işlemeye devam edecek ve huzurlu vakit bulmak zorlaşacaktır.
Ayrıca rüyayı gören kimsenin bazı sağlık sorunları olabilir. Bu rüya, sağlıkla alakalı problemlerin varlığına da delalet eder.

Rüyada Burnunun Aktığını Görmek

Rüyada burun akması, rüya sahibinin her açıdan ferahlığa ve rahatlığa kavuşacağına yönelik işarettir. Bu süreçte bütün sıkıntılardan kurtulmak mümkündür. Var olan tüm dertlerin devası bulunacak ve özlenen huzur ortamı sonunda tekrar hakim olacaktır.
Ayrıca rüyada burundan akan şeylerin genelde bir evlada işaret ettiğine yönelik yorumlar da bulunur. Dolayısıyla yakın dönemde bir gebelik haberi ortaya çıkabilir. Burnunun aktığını gören kişi yakın zamanda çocuk sahibi olabilir, eğer burundan çıkan sümük yere düşerse kız çocuğu olur. Elbiseye düşerse bu durum erkek çocuğa işaret eder.
Kimi yorumlarda ise burun akıntısının bereket ve bolluğa da işaret ettiği belirtilir. Rüyada burun çok aktıysa haneye çokluk gelecektir.

Rüyada Burnunu Silmek

Rüyada burnunu sildiğini gören kişi, kendisine yardım edecek birisini bulur. Bu rüya genelde hizmetçiye ya da yardımcıya işaret eder.
Eğer kişi burnunu temiz bir mendile sildiyse hayırlı bir kısmetin kapıda olduğunu da anlamak mümkündür.
Ayrıca iffetli ve ahlaklı bir kadının da göstergesi olan bu rüya, bekar erkekler için güzel ve hayırlı bir partner anlamına gelir.
Eğer rüya sahibi burnunu işlemeli bir mendile sildiğini gördüyse bu durumda çok zengin bir adamla ya da kadınla evlenme ihtimali ortaya çıkacaktır.

Rüyada Hapşırmak

Rüyasında hapşıran kişi rahata kavuşur. Gelecek dönemde hayır ve iyilikle bol bol karşılaşacak olan rüya sahibi çok güzel bir sürecin içerisine girer. Kötü günlerin izleri silinir ve mutlu günlere kavuştuktan sonra her türlü illetten, uğursuzluktan ve şanssızlıktan kurtulur.
Eğer rüyayı gören kişinin borçları varsa bu borçlar gelecekte kolay bir şekilde ödenir ve karlı işler yapılır. Yapılacak birikimler sayesinde ekonomik durum daha iyiye gider ve refaha kavuşulur. Hem ekonomik hem de ruhsal refah söz konusu olduğu için kişi sevdikleri ile birlikte mutlu mesut yaşar.

Rüyada Zatürre Olduğunu Görmek

Rüyada zatürre olduğunun görülmesi, dostlardan ya da yakın aile fertlerinden birisi hakkında sağlık sorunu ile ilgili bir haber alınacağına işaret eder. Gelen bu kötü haber moralleri bozabilir ve huzursuzluk çıkarabilir. Ayrıca parasal kaynaklardan kısa süreli bir kesinti ortaya çıkabilir. Fakat bu parasal kesinti rüya sahibi için çok büyük bir problem teşkil etmeyecektir. Yine de kesintinin olduğu dönemde kemer sıkmakta ve gereksiz harcama yapmaktan kaçınmakta fayda olacaktır. Aksi halde beklenmedik zararlar ortaya çıkabilir ve içinden çıkılması güç durumlar meydana gelebilir.

Rüyada Bronşit Olduğunu Görmek

Hem aile yaşantısında hem de iş hayatında bazı sorunların ortaya çıkabileceğine işaret eder. İş yaşantısındaki kötü gelişmeler yüzünden maddi kayıplar yaşanabilir, eğer kişi bir çalışan ise patronunun gözünden düşebilir ya da işsiz kalabilir. Ayrıca aile içinde ortaya çıkacak huzursuzluklar da rüya sahibinin moralini bozabilir ve onu üzebilir. Fakat tüm bu problemler zor bir şekilde olsa da kısa zaman içerisinde çözülecektir. Dolayısıyla moralleri yüksek tutmak ve ümitsizliğe kapılmamak daha doğru olacaktır.

Rüyada Grip Olduğunu Görmek konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Rüyada Grip Olduğunu Görmek yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com