HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Rüyada Kedi Görmek

Uykudan uyanıp rüyamda kedi gördüm diyenler

Rüyada Kedi Görmek
0

Rüyada Kedi Görmek

Uykudan uyanıp rüyamda kedi gördüm diyenler;

Rüyada görülen kedi, hizmetçidir. Bazı tabirciler, kedi, rüya sahibinin ev halkından olan bir hırsızdır diye yorumluyor. Bir kimseyi rüyada erkek bir kedi ısırırsa veya tırmalarsa o kişi hasta olur. Isıran kedinin dişi ve ev kedisi olması durumunda rüyayı gören kişinin rahat edeceği bir sene geçireceğine işaret edilmektedir.

Rüyada Kedi Görmek

Rüyada Kedi Görmek

Rüyasında kedi eti yediğini gören kimse, sihirbazlık öğreneceğine yorumlasın. Rüyasında kedi olduğunu gören kimse, hırsızlık ve kendisinde hayır olmayan şeylerle geçinmekte olduğuna işarettir.  Bazen de kedi, evladının terbiyesinde çok hırslı olan kadına işaret ettiğini görüyoruz. Rüyanızda bir kedinin ısırması ve tırmalaması sonunda kanın aktığının görülmesi veya gözünü çıkartması, düşmanlığı apaçık ortada olan birinin olduğuna işaret etmiştir.

Bazen de rüyamızda kedi gördüğümüzde zevce için cefaya, evlada, düşmanlığa, hırsızlığa, zinaya vefasızlığa uğramaya feryat ve figan etmeye işaret olarak yorumluyoruz.

Medine, Suudi Arabistan Eylül 2021

Rüyada Kedi Görmek konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Rüyada Kedi Görmek yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com