HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Tekirdağ’da din hizmetleri proje odaklı yürütülecek

0

Tekirdağ İl Müftülüğü, personele yönelik “Din Hizmetlerinin Sürdürülmesinde Sistemli ve Proje Odaklı Çalışmak” konulu konferans düzenlendi.

Müftülük Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferans, İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaşın açılış konuşması ile başladı.

tekirdağ-22-1

Ardından konferansını vermek üzere kürsüye gelen İstanbul İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Uzmanı Ayşe Torlak Haliloğlu, din görevlisinin Kur’an ve Sünnete göre vazifeleri, yetişkin ve gençlerle iletişim, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının faaliyetleri, ekip çalışması, proje ve faaliyetlerin önemi, tarihdeki örnek şahsiyetler başlıkları altında bilgilendirmede bulundu.

Program Tekirdağ İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Ayfer Kılıç’ın konuşmasıyla sona erdi.

Kaynak

Tekirdağ’da din hizmetleri proje odaklı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tekirdağ’da din hizmetleri proje odaklı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com