HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sağlık Personelini Darp Etti !

0

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Cumali Koçaş, Tekniker Halil İbrahim Kazankaya’yı hastane içerisinde darp etti! Sağlıkçılar, bir hastane yöneticisinin sağlık personeline şiddet uygulamasına sert tepki gösterdi.

“Böyle Kamu Kurumu Yönetimi Olmaz”

HEP-SEN Genel Başkanı Yunus Şimşek, yaşanan şiddet olayına sert tepki gösterdi. Şimşek hastane önünde yaptığı basın açıklamasında, HEP-SEN İlçe Temsilcileri Ortez Protez Teknikeri Halil İbrahim Kazankaya’ya yapılan saldırıyı sert bir dille kınadı. Şimşek açıklamasında şunları söyledi, “Sözde kalite ve destekten sorumlu bir müdür yardımcısı kalkıyor arkadaşımızı görevi başında darp ediyor. Böyle kamu kurumu yönetilmez” diyerek tepkisini dile getirdi. Şimşek açıklamada şunları söyledi, “Bugün ne yazık ki sağlıkta şiddet vakası nedeniyle Çorlu Devlet Hastanesi önünde toplandık. Şiddet bir hastalıktır, bu bir halk sağlığı sorunudur. Ne yazık ki sağlık çalışanlarımız sağlık emekçilerimiz ortalama günde bir kez sağlıkta şiddete maruz kalmakta ve halkın sağlığı tehlikeye atılmaktadır. Şiddet dışarıdan, hasta ve hasta yakınlarından geldiği gibi, içeride şiddet ne yazık ki sağlık emekçilerini mağdur etmektedir. Sözleşmeli bir zanlı bugün arkadaşımıza yasal ceza alacak diye korkusundan şiddete başvurmuştur. Canına kast etmiştir. Değerli Tekirdağ halkı burada çalışan sağlık emekçileri sizin sağlığınızı koruyor. Sözde kalite ve destekten sorumlu bir müdür yardımcısı kalkıyor arkadaşımızı görevi başında darp ediyor. Böyle kamu kurumu yönetilmez”

Bir sağlık çalışanını hastane içerisinde darp eden Destek ve Kalite Hizmetlerinden sorumlu Hastane Müdür Yardımcısı Cumali Koçaş, 1996 yılında Çorlu Devlet Hastanesinde göreve başlamış. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Çorlu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com