HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Genç esnaf, gençler için arsasını TDV’ye bağışladı

0

Adıyaman Tut İlçesinde yaşayan Hüseyin Gazi Gönül, arsasını Kur’an Kursu ve Gençlik Merkezi yapımı için Türkiye Diyanet Vakfı Tut Şubesine bağışladı.

Arsa bağışını kabul eden İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tut Şubesi Başkanı Hilmi Benli, hayırsever Gönül’e teşekkür ederek; “Rasülüllah (sas) Efendimiz bir Hadis-i Şeriflerinde ‘İnsan öldüğü zaman şu üç şey dışında amelleri kesilir. Sadaka-ı cariye, Kendisinden yararlanılan ilim ve kendisine dua eden hayırlı evlat’ buyurmaktadır.  İnşallah bu arsa üzerine yapılacak olan Kur’an Kursu ayakta kalmaya devam ettiği sürece  öğrenciler, ilim tahsil etmeye devam ettikleri sürece sizler bu ecirden istifade edeceksiniz. İnşallah yapmış olduğunuz bağış diğer vatandaşlarımıza da örnek olur. Cenabıhak niyetlerinizi hayr, amellerinizi makbul eylesin.” diye konuştu.

Kaynak

Genç esnaf, gençler için arsasını konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Genç esnaf, gençler için arsasını yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com