HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Gebze’de “Oku-Yorum-Hep Kazanıyorum” projesi

0

Gebze İlçe Müftülüğünce hayata geçirilen “Oku-Yorum-Hep Kazanıyorum” projesi ile din görevlileri her ay kitap okumalarında bir araya geliyor.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Aralık ayı okuma etkinliğine Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hayatın Tekrarı Yok” isimli kitabın okunarak tahlil edildiği etkinlikte kitap üzerinden bir de dijital bir yarışma gerçekleştirildi.

Yarışmada dereceye girenlere İlçe Müftüsü Mahmut Çakır tarafından ödülleri verildi.

gebze-okuyorum-11

Projenin din görevlileri arasında iletişimi artırarak kişisel gelişimlerine katkı sunduğunu ifade eden Müftü Çakır, hizmet kalitesinin daha verimli hale getirilmesi noktasında din gönüllülerinin her birisinin çok büyük gayretler içerisinde olduğunu ve bunun için de din gönüllülerinin övgüyü hak ettiğini belirtti.

Kaynak

Gebze’de “Oku-Yorum-Hep Kazanıyorum” projesi konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Gebze’de “Oku-Yorum-Hep Kazanıyorum” projesi yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com