HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

İşitme engelli gençlerden Mevlid-i Nebi programı

0

Ataşehir İlçe Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında işitme engelli gençlere yönelik “Mevlid-i Nebi” programı düzenledi.

Yedi Tepe Özel Eğitim Meslek Lisesi’nde düzenlenen program, engelli öğrenciler için işaret dilini çevrildi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, sinevizyon gösterisi ile devam etti.

Programda gençlerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, “Peygamber Efendimizin Güzel Ahlakı ve Gençlerden Beklentileri” konulu konferans verdi.

İşaret diliyle söylenen ilahilerin ve hadislerin icra edilmesinin ardından program, öğrencilerin yaptığı duayla son buldu.

İşitme engelli öğrenciler tarafından hazırlanan programa Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Elif Kaya, Fahriye Çamlıca ve okul öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Kaynak

İşitme engelli gençlerden Mevlid-i Nebi konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. İşitme engelli gençlerden Mevlid-i Nebi yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com