HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Beylikdüzü’nde Mevlid-i Nebi heyecanı

0

Beylikdüzü İlçe Müftülüğü “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında “Hz. Peygamberimiz’in (sas) Tebliğ ve Davet Metodu” konulu konferans düzenledi.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlçe Müftüsü Kadir Koçak’ın selamlama konuşmasının ardından program, Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt’un “Hz. Peygamberimiz’in (sas) Tebliğ ve Davet Metodu” konulu konferansıyla devam etti.

Allah Resûlu’nün yaşantısında örnek almamız gereken pek çok haslet olduğunu ifade eden Doç. Dr. Kurt, “Her işi samimi olarak yapmalıyız, elimizden gelen gayreti göstermeliyiz, Efendimiz hiçbir zaman mücadeleyi bırakmadı hep doğrunun yanında oldu.” dedi.

Konferansın ardından 58 yaşında Hafız olup belge almaya hak kazanan İmam Hatip Recep Akbıyık’a Hafızlık Belgesi ve plaket takdim edildi.

Program sonunda katılımcılara “Hz. Peygamber ve Hayatı”, “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” isimli kitaplar ile Diyanet dergileri hediye edildi.

Kaynak

Beylikdüzü’nde Mevlid-i Nebi heyecanı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Beylikdüzü’nde Mevlid-i Nebi heyecanı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com