HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Müftülük, öğrencilerle bir araya geldi

0

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Bu kapsamda Kırıkkale İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Seminerde okumanın önemine vurgu yapan Müftü Yaşar, “İmam Hatipli olmak bir ayrıcalıktır. İmam Hatipli olmak bu milletin özüdür. İmam Hatipli olmak Kur’an-ı kerim, tefsir, hadis, matematik, mantık, felsefe, biyoloji, fizik ve metafizik ilimlerinin tamamını okumak, her şeyden haberdar olmaktır. İmam Hatipli olmak herkese nasip olmayacak bir şanstır. Bu nedenle sizleri yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

Yaşar, “İmam Hatipliler milli ve manevi değerlerini almış, kendine güvenen, öz güveni artmış müstesna gençlerdir. Gençlik, insan hayatının en verimli ve değerli dönemidir. Gençlik dönemi dünyaya kafa tutabilmeyi göze alabilecek bir zaman dilimidir. Bu zaman dilimi milli ve manevi değerlerle bezenerek eksiksiz donatılırsa ömür boyu onun semeresini alacaktır.” diye konuştu.

Seminere, Keskin İlçe Milli Eğitim Müdürü Abidin Karazöhreoğlu, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.            

Kaynak

Müftülük, öğrencilerle bir araya geldi konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Müftülük, öğrencilerle bir araya geldi yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com