HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Penti Siparişim Nerede Kargo Takip Online Sorgulama

Penti'den verdiğim siparişin kargo takibini nasıl yapabilirim?

Penti Kargo Takip Online Sorgulama
0

Penti’den verdiğiniz siparişin kargo takibini yapmak için, sizi bilgilendiren e-posta veya telefon mesajındaki kargo takip numarasını kullanabilirsiniz. Bu numarayı aşağıdaki kutucuğa yazıp sorgula tuşuna basarak , Penti siparişinizin nerede olduğunu takip edebilirsiniz.

Penti Yurtiçi Kargo Takip Kodunuz:

 

Hemen Penti Müşteri Hizmetleri Arayın

Penti siparişim kargoya verildiğinde ne olacak?

Penti siparişiniz kargoya verildikten sonra, size gönderilen bir kargo takip numarası ile siparişinizin nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Kargo firması, siparişinizi belirttiğiniz adrese en kısa sürede teslim edecektir.

Penti kargom ne kadar sürede teslim edilecek?

Genellikle, siparişler kargoya verildikten sonra 3-5 iş günü içinde teslim edilir. Penti siparişleriniz, ürün stok durumuna ve seçilen kargo firmasına göre 15 günde teslim edilmektedir.

Penti siparişim kargo firması ile ne kadar ücretli?

Penti siparişleriniz için 2023 Nisan ayından itibaren 600 TL ve üzeri siparişlerde ücretsiz. Sepetiniz 600 TL nin altında ise 19.99 TL kargo bedeli sepetinize ekleniyor.  Kargo ücretsiz kampanyalarından faydalanmak için güncel kampanyalara şirketin ana sayfasındaki hikayelerden bakıyoruz.

Penti siparişim kargo firması tarafından teslim edilemezse ne yapabilirim? Penti Şikayet Çözüm Telefonu

Penti siparişiniz kargo firması tarafından teslim edilemezse, kargo firması ile iletişime geçerek teslim edilen adresi teyit etmeniz gerekebilir. Adres doğru olmasına rağmen paketiniz teslim edilemezse, Penti müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek çözüm bulabilirsiniz.

  • Penti Şikayet Çözüm Telefonu : +90 850 333 0 768
  • Penti Şikayet Online Canlı Destek : https://www.penti.com/tr/help-contact

Penti siparişim kargo firması tarafından teslim edilemezse ne yapabilirim <yoastmark class=

Penti siparişim hangi kargo firması ile gönderilir?

Penti siparişleriniz, öncelikle Yurtiçi Kargo ile gönderilmektedir. Stok durumuna ve sipariş verilen bölgeye göre farklı kargo firmaları ile gönderiliyor. Gönderilen kargo firması hakkında bilgilendirme, sipariş verildikten sonra size ulaşacak bir e-posta veya telefon mesajıyla yapılır.

Penti kargom ne kadar süre önce teslim edilebilir?

Penti siparişleriniz, kargo firmasının teslimat günleri ve saatleri dikkate alınarak 1 – 5 gün içinde mutlaka teslim edilir. Kargo firması tarafından yapılan teslimat sırasında adresinizde bulunmanız gerekmektedir. Kargo takip numaranızı kullanarak, teslim tarih ve saatinden önce, kargo firması ile iletişime geçerek teslimat tarihini değiştirebilirsiniz.

Penti Kapıda Ödemeli Siparişlerde Kargo Maliyetleri Nedir?

Penti siparişlerinizi kapıda ödeme seçeneğiyle alacaksanız;
  • Sepetinizin 750 TL ve altı tutarda olmalı.
  • 19,95 TL gönderi ücreti eklenir.
  • Kapıda kredi kartı ya da nakit ile ödeme yapılabilir.
Penti Siparişim Nerede Kargo Takip konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Penti Siparişim Nerede Kargo Takip yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com