HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Rüyada Çöl Görmek

Rüya Tabirleri Yeni Rüyada gördüm Yorum Mehmet Emin Aksakallı Hoca Hacumrehaber.com Özel
0

Rüyada Çöl Görmek

Rüyada çöl görmek şiddetli mihnettir, fakat bir süre sonra bir çaresini bulup çalışmaya başlayıp darlıktan kurtulmaya sıhhat ve afiyete işarettir. Harap mevkide bulunmak fakir ise ölü­me, çöl ne kadar geniş ve büyük olursa o derece ferahlığa işarettir.

Rüyada kendinizi bir çölde görmeniz, şiddetli yalnızlık içinde sıkıntı ve zorluk çektiğinize işarettir veya sıkıntılar­dan kurtulacağınıza işaret olarak da yorumlanır.

Rüyada görülen çöl, yalnızlığa işaret olarak yorumlanır. Bir kimse, rüyasında kendisini tek başına uçsuz bucaksız bir çöldeymiş olduğunu görse, bu rüya, rüyayı gören kişi­nin ailesinden uzaklaşıp tek başına yalnız kalmak istedi­ğine veya rüya sahibinin tek başına kalıp büyük yalnızlık içinde üzüntü ve sıkıntı çektiğine işarettir şeklinde yo­rumlanır. Rüyada ucu bucağı görülmeyen bir sahrada tek başına kaldığını görmek, ailesinden uzakla­şıp tenha bir yerde yaşamaya işâret eder. Çöl rüyası görmek pek iyi değildir, sıkıntı ve bu­nalıma işarettir.

Rüyada çöl görmek, yalnızlığa ve kimse­sizliğe işâret eder.

Rüyada çölde olduğunu görmek, rüya sa­hibinin kendi başına yaşamaktan memnun ol­duğuna işârettir.

Rüyada bir çölde sevdiği dost ve arkadaş­larıyla birlikte olduğunu görmek, dost ve ah­bapları tarafından sevilmeye işârettir.

Rüyada çölde akan bir suya rastlayıp o udan içtiğini ve serinlediğini görmek, üzüntü ve kederden kurtulmaya işâret eder.

Rüyanızda çölde bulunduğunuzu ve bir va­haya geldiğinizi görmeniz, ümitlerinizin gerçekleşebilmesine kısa bir süre kaldığına işâret eder.

Rüyada Çöl Görmek konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Rüyada Çöl Görmek yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com