HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Rüyada Gusul Abdesti Almak

Rüyada Gusul Abdesti Aldım

İslami Rüya Tabirleri - Rüyada Görmek - Yorumlar
0

Rüyada Gusul Abdesti Aldım

Rüya sahibi ferah bir döneme girecek ve rahatlayacaktır. Rüyada gusül abdesti almak rüya sahibin dertlerinin sona ereceğini de gösterir. Abdest alınan su temiz ise hastalıklarınızdan kurtulacak ve kısa sür içinde çok güzel bir hayat içinde olacaksınız. Dünya işleri ile birlikte manevi hayata da dikkat eden rüya sahibini iyi haberler bekliyor. Su kirli ise o zaman rüya sahibinin başına kötü bir felaket gelir. Borç altına gireceği gibi hayatı da olumsuz gider. Kirli su ile abdest alan kişi helal yoldan para kazanmaz ve karanlık işlere de karışır.

Rüyada Namaz Kılmak için Gusul Abdesti Aldım

Rüya sahibi ahiret içinde çalışan biridir. Çevresi takdir ediyor ve helal yoldan para kazanıyordur. Abdest alıp namaza oturduğunu görmek ise iş hayatınızda da terfi anlamına gelir. Aile içinde huzurunuz çoktur ve aileniz size düşkündür. Zengin olur ve ferah bir yaşam sürersiniz. Bekar kişiler bu rüyayı görürse karşılarına hayırlı kısmet çıkacaktır.

Rüyada Buz gibi Suyla Gusul Abdesti Aldım

Soğuk su ile abdest almak hastalık habercisidir. Rüya sahibi büyük tehlikeler atlatır ve keder içine de düşebilir. İş yaşamında bazı aksilikler yaşayacağı gibi işini de değiştirebilir. Aile içinde huzursuzluklar olabilir ve dirlikleri bozulabilir. Sıcak su ile abdest almak ise günahlardan arınacağınızı gösterir. Akrabalarınızdan da iyilik görecek ve sürpriz gelişmelere tanık olacaksınız.

Rüyada Gusul Abdesti Almak konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Rüyada Gusul Abdesti Almak yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com