HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Sivas’ta üniversite öğrencileri akşam sohbetlerinde buluşuyor

0

Sivas İl Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrencilerle haftalık akşam sohbet programları düzenleniyor.

Bu haftaki akşam sohbeti programı Şemsettin Sivas-i Erkek Öğrenci Yurdu Hasbihal Odasında gerçekleştirildi.

Bu haftaki sohbet konuğu ise İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya oldu.

İlk olarak öğrencilerle tek tek tanışan İl Müftüsü Altunyaka, İl Müftülüklerinin KYK yurtlarında yaptığı çalışmalara değinerek, gençlerin her daim yanlarında olan İl Müftülüğü Manevi Destek Biriminin faaliyetlerini anlattı.

sivas-33-3

İnsanın yaşam sürecinde üniversite yıllarının sosyal ve manevi açıdan en yüksek gelişim yaşadığı yıllar olduğunun da  altını çizen Müftü Altunkaya, “Öğrencilerimizin hayatlarında önemli bir dönem olan üniversite yılları, onların sosyal, manevi ve düşünce açısından en fazla gelişim gösterdiği yıllardır. Bu dönem başta olmak üzere bizler her zaman öğrencilerimizin yanında ve onların destekçiyiz.” dedi.

Karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam eden sohbet programının sonunda öğrencilere çeşitli ikramlarda sunuldu.

sivas-22-4

Programda İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, Din Hizmetleri Şube Müdürü Veysel Yılmaz, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü de hazır bulundu.

Kaynak

Sivas’ta üniversite öğrencileri akşam sohbetlerinde konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Sivas’ta üniversite öğrencileri akşam sohbetlerinde yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com