HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Müftülük ile Kızılay “İyilik” dağıttı

0

Dünya Gönüllüler Günü kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları ve Gönüllüleri ile Türk Kızılay Kars Şubesi Kadın Kolları gönüllüleri ortaklaşa Mezra Köyü Anaokulu ve İlkokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek mont, atkı ve bere dağıtımı gerçekleştirdi.

kars-22-1

TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, “5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde’ farkındalık sağlamak amacıyla gerçekleştirilen faaliyetle çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm ve neşnin oluşmasını amaçladıklarını belirterek, böyle bir faaliyetin organizesinde emeği geçen TDV Kars Şubesi gönüllüleri ve Türk Kızılay Kars Şubesi gönüllülerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak

Müftülük ile Kızılay “İyilik” dağıttı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Müftülük ile Kızılay “İyilik” dağıttı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com