HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Talaslı minikler Mevlid-i Nebi sevinci yaşadı

0

Talas İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, Mevlid-i Nebi programında bir araya geldi.

“Peygamberimiz, Cami ve İrşat” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Talas İlçe Müftülüğüne bağlı Hafız Mehmet Karakılıç 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, Peygamber Efendimiz (sas)’in dünyaya teşriflerinin sene-i devriyesini şiirler, ilahiler ve çeşitli gösterilerle kutladı.

Etkinliğe katılan İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut ise “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri çerçevesinde kurslarda düzenlenen programlarda emeği geçen öğreticilere teşekkür etti ve eğitim gören miniklere çeşitli  hediyeler verdi.

– Gençlerden müftülüğe ziyaret

Öte yandan Talas KYK Yurt Müdürü Leyla Polat ve üniversiteli öğrenciler, “2022 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yurt Müdürü Polat, “Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Müftüsü Turgut, “Camiler ve Din Görevlileri Haftamız vesilesiyle nazik ziyaretleri için Yurt Müdürü Polat’a ve gençlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Yurt Müdürü Polat tarafından Müftü Turgut’a el emeği Filografi çalışması olan Türk Bayrağı takdim edildi.
 

Kaynak

Talaslı minikler Mevlid-i Nebi sevinci konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Talaslı minikler Mevlid-i Nebi sevinci yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com