HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Tekirdağ’da gençlik hizmetleri değerlendirildi

0

Tekirdağ İl Müftülüğünce yürütülen gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla kadın personele yönelik “Gençlik Çalışmaları Uygulama ve Tecrübe Paylaşımı Semineri” düzenlendi.

 İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaşın açılış konuşmasıyla başlayan program, İl Müftüsü Mustafa Soykök’ün selamlama konuşması ile devam etti. 

tekirdağ-11-3

Gün boyu devam eden seminerde Manisa İl Müftülüğü vaizleri Nesibe Şimşek ve Keziban Dut, Gençlik Koordinatörü Mukaddes Dilbaz ve Manevi Danışman Aynur Yürük tarafından “Gençlik Çalışmalarının ve Gençlik Hizmetlerinde Bulunmanın Önemi”, “Gençlik Hizmetlerinde Eğitim ve İletişim Metotları”, “Gençlik Çalışmalarında Teşkilatlanma”, “Gençlik Hizmetlerinde Hizmetin Hafızası”, “KYK ve Gençlik Merkezlerinde Manevi Danışmanlık Hizmetleri” konulu sunumlar gerçekleştirdi.

Seminer, İl ve ilçelerde yapılabilecek gençlik çalışmaları, örnekleri ve tecrübe paylaşımı ile sona erdi.

Kaynak

Tekirdağ’da gençlik hizmetleri değerlendirildi konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tekirdağ’da gençlik hizmetleri değerlendirildi yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com