HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Üniversiteli gençler Mevlid-i Nebi programında buluştu

0

Tavşanlı İlçe Müftülüğü,”Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans düzenledi.

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Şehitler Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa Tavşanlı Meslek Yüksek  Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Tavşanlı İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, eğitim görevlileri, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik’in açılış konuşması ile devam etti.

Prof. Dr. Çelik konuşmasında, “Akademik eğitimler, teknolojik, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında manevi dünyamıza hitap eden bu tür etkinlikler ile öğrencileri nitelikli bireyler olarak yetiştirmeyi amaçladıklarını” ifade etti.

Tavşanlı Müftülüğü İlahi Korosunun ilahi dinletisinin ardından Tavşanlı İlçe Müftüsü Asan tarafından “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans verildi. 

Müftü Asan, Peygamberimizin (sav) sahip olduğu güvenilirlik ve ahlak konularını, onun tüm insanlığı imana ve güzel ahlaka çağrısını, ibadete ve kurtuluşa davetini, birliğe ve kardeşliğe yönlendirmesini, iyiliğe ve takvaya çağrısını örnekler ile açıkladı.

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği program sonunda katılımcılara “Geçerken Dergisi” hediye edildi.

Kaynak

Üniversiteli gençler Mevlid-i Nebi programında konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Üniversiteli gençler Mevlid-i Nebi programında yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com