HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda Mevlid-i Nebi coşkusu

0

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında tutuklu ve hükümlülere yönelik “Çağrıya Kulak Ver” temasıyla Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi.

Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen programa Türkoğlu kaymakamı Burak Eser, İl Müftüsü Mustafa Tekin, Onikişubat İlçe Müftüsü Süleyman Yavuz, Hatay Samandağ İlçe Müftüsü Mehmet Demir, kurum müdürleri, personel ve hükümlüler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İl Müftüsü Tekin, Hz. Peygamberin (sas) ahlakıyla ahlaklanmanın onun çağrısına kulak vermenin önemine dikkat çekti.

Kaynak

Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Türkoğlu Açık Ceza İnfaz Kurumunda yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com