HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Tatvan’da ‘Mevlid-i Nebi’ programı

0

Tatvan İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans düzenlendi.

Tatvan Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, Bitlis Eren Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Musa Turşak konuşmacı olarak katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansın açışında konuşan İlçe Müftüsü Zahit Demirel, “Programımıza katılan tüm misafirlerimizin ve din görevlilerimizin Mevlid-i Nebi Haftasını kutluyorum.” dedi.

Ardından Öğretim Üyesi Dr. Musa Turşak “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans verdi.

Programa, Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum amirleri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı

Kaynak

Tatvan’da ‘Mevlid-i Nebi’ programı konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tatvan’da ‘Mevlid-i Nebi’ programı yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com