HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Huzurevinde Mevlid-i Nebi sevinci

0

Kars İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi gönüllüleri tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle huzurevi sakinleri ziyaret edildi.

Hafta münasebetiyle Kars Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine İl Müftüsü Hamza Bayram, Müftülük personeli ve TDV gönüllüleri ile birlikte ziyaret gerçekleştirildi.

Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Müftü Bayram, “Peygamber Efendimiz (sav) hayatı boyunca siz yaşlılara özel ilgi göstermiştir. Bizleri de bu erdemli davranışta bulunmaya, hayır dualarınızı almaya teşvik etmiştir. Örneğin o şöyle buyurmuştur: ‘Küçüklerimize merhamet etmeyen, büyüklerimize saygı göstermeyen bizden değildir.’ Yine Efendimiz, “Bir genç, ihtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse Allah da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar.’ Şu bir gerçektir ki; sizler bizim için bir rahmet ve bereket vesilesisiniz. Sizlerle ne kadar alakadar olursak, bizler de o kadar ilgi görürüz. Siz büyüklerimizin gönlünü ne kadar hoş tutarsak Rabbimizin rızasına o kadar yakın oluruz. Bu vesileyle Mevlid-i Nebi haftanızı tebrik ediyor, hepinize Yüce Rabbimden sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum.” ifadelerini kullandı

Ayrıca Müftü Bayram ve beraberindeki heyet huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet edip hafta münasebetiyle gül ve hediye takdiminde bulundu.

Huzurevi sakinleri ise Müftülük tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

Kaynak

Huzurevinde Mevlid-i Nebi sevinci konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Huzurevinde Mevlid-i Nebi sevinci yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com