HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

İşaret diliyle Kur’an okumayı öğreniyorlar

0

Beykoz İlçe Müftülüğünce Rüzgarlıbahçe Kur’an Kursu bünyesinde işitme engellilere yönelik açılan kurslarda engelli bireyler, işaret diliyle Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor.

İşitme engelli öğrencileri ziyaret eden Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve İlçe Müftüsü Ali Efe, işitme engelliler sınıfı öğreticisi Nezaket Çatal’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müftülüğün engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Çiçekli, gayretlerinden ve ve öğrencilerin heyecanını canlı tutmasından dolayı Kur’an Kursu Öğreticisi Nezaket Çatal’ı tebrik etti.

İlçe Müftüsü Efe ise Diyanet İşleri Başkanlığının din hizmetlerini toplumun her alanına ulaştırmak için büyük çaba gösterdiğini, bu çerçevede engellilere yönelik de çalışmaların yapıldığını söyledi.

Kaynak

İşaret diliyle Kur’an okumayı öğreniyorlar konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. İşaret diliyle Kur’an okumayı öğreniyorlar yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com