HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

2021 Hac kuralları ve şartlar için bazı sorular Çin Aşısı Hac için sorun olur mu

2021 Hac kuralları ve şartlar için bazı sorular Çin Aşısı Hac için sorun olur mu? 2021 Hac fiyatları ne olacak

Çin Aşısı Hac 2021 için sorun olur mu
0

2021 Hac kuralları ve şartlar için ortaya çıkan bazı sorular;

  1. Çin Aşısı Hac için sorun olur mu? Arabistan sağlık bakanlığı adına sosyal medyada dolaşan yönetmelikte  Suudi Arabistan tarafından sertifikalı (onaylı) aşıların listesinde Sinovac Çin aşısı yok. Olmayınca böyle bir konu gündeme geldi. Ve fakat bu durumda Çin aşısı dünyadaki çoğu ülkeden onay aldığından Arabistan’ın da bu aşıyı kısa zamanda onaylaması bekleniyor.
  2. 2021 Hac için Yaş şartı 18-60 olarak açıklanırsa Eşi ile veya refakatçilik nazarıyla yaşlı ana babasına eşlik ederek niyetlenen Hac kurası çıkmış gruplarda Yaş şartına uymayan kişi için ne yapılacak? Bayan 58 kocası 62 ise bayan tek başına mı Hacca gidecek? Yada annesi 60 yaş üstü kendisi 40 lı yaşlarda olan bir erkek annesinin Hac ibadetine de yardımcı olurum niyetiyle Hacca yazıldıysa bu durumda annesiz mi hacca gelecek?
  3. Bırakın çin aşısını Henüz hiç aşılama çalışması başlamamış onlarca müslüman ülke var. Bu gibi sosyal ve ekonomik şartları elverişli olmayan ülkelerdeki hac kontenjanlarına ne olacak? Yardım fonu gibi faaliyetler olacak mı?
  4. Korona virüs gölgesinde yapılacak 2021 Hac organizasyonunun normal hac fiyatlarından daha fazla maliyetli olacağı belli. 2021 Hac fiyatları hac parasını kısıtlı olarak tahmini normal hac fiyatlarından biriktirip bekleyen kurası çıkmış hacı adaylarının aradaki hac 2021 fiyat farkları ne olacak? bu aradaki fiyat farkları yüzünden hacca gidemeyecekler mi?

Bu ve bunun gibi sorular cevap bekliyor. bu soruların cevaplarını yetkililerden alır almaz sitemizde yayınlayacağız.

Sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek Mekke ve Medine’den Hac ve umre haberlerini günlük olarak alabilirsiniz.

2021 Hac Organizasyonu nasıl yapılacak?

29 Mayıs 2021 Mekke , Suudi Arabistan Dinbilgi.com Hac Umre Haberleri

2021 Hac kuralları ve şartlar konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. 2021 Hac kuralları ve şartlar yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com