HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Kabe Son Dakika Güncel Gelişmeleri Ekim 2021 – Hacumrehaber.com Mekke Son Dakika

Mekke ve Medine'den çok güzel haberlerimiz var...

Son Dakika Güncel Kabe Gelişmeleri Ekim 2021 - Hacumrehaber.com Mekke Son Dakika
0

Medine Mescidi Nebevi ve Mekke Mescidi Haram dan  üç muhteşem güncel haber  Kabe son dakika

İlk haberimiz Peygamber kokulu güzel Medineyi Münevvere’den : Mescidi Nebevi’de bulunan en kıymetli yer olan Cennet bahçesi Ravza’da namaz kılma randevu sisteminde 30 gün limit kaldırıldı. Bugünden itibaren dileyen her müslüman her gün için sürekli olarak üst üste randevu alabilecek. ( Pandemi döneminde bir defa randevu alarak Ravzada namaz kılan kişiler bir sonraki izni 1 ay geçmeden alamıyorlardı.)

 

İkinci müjdemizde Mekke Kabe’den; Randevu siteminden umre izni alıp umresini yapan kişiler daha sonrasında  15 gün boyunca yeniden umre yapamama kuralına takılarak izin alamıyorlardı. Artık bu sınırlamada 18 Ekim 2021 tarihi itibariyle kaldırılıyor.

Bu günkü son güzel haberimizde Kabe’ye girişlerdeki yaş sınırı ile ilgilidir. Mescidi Haram bölgesine namaz ve umre için aşıları tam olmak şartıyla 12 yaş ve üzeri çocuklara da artık giriş izni verilmeye başlandı…

Suudi Arabistan’da günlük pozitif vaka sayısı son bir haftadır 50 kişi ve altında seyrediyor. Aşılamada 43 milyon doza ulaşıldı.  Bir an önce bu rakamlara Türkiye’mizin de ulaşmasını Mevlam nasip eylesin ki umre yasaklı 8 ülke listesinden çıkalım…

Son Dakika Güncel Kabe Gelişmeleri Ekim 2021 - Hacumrehaber.com Mekke Son Dakika
Son Dakika Güncel Kabe Gelişmeleri Ekim 2021 – Hacumrehaber.com Mekke Son Dakika
  • Cennet bahçesi Ravza’da namaz kılma randevu sisteminde 30 gün limit kaldırıldı.
  • 15 gün boyunca yeniden umre yapamama kuralı kaldırıldı.
  • Kabe’ye girme yaşı 12’ye indirildi.
Mekke ve Medine’den güzel ve güncel haberler vermeye devam ediyoruz. Takipte kalınız…  Sosyal Medyada Facebook ve İnstagram da bizi takip edebilirsiniz.
Kabe'mizin etrafındaki Kalın Bariyerler Kaldırıldı Sosyal Mesafe işaretleri kaldırıldı. 4 (Kabe Son Dakika)
Kabe’mizin etrafındaki Kalın Bariyerler Kaldırıldı Sosyal Mesafe işaretleri kaldırıldı. 4 (Kabe Son Dakika)

 

18 Ekim 2021 Mekke, Suudi Arabistan

Kabe Son Dakika Güncel Gelişmeleri konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Kabe Son Dakika Güncel Gelişmeleri yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com