HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Medine Tv Youtube Canlı Yayını HD

Hasretiyle yanıp tutuşan müslümanlar bu kanalı açarak izleyerek biraz olsun içlerindeki özlemi giderebilir...

Medine Tv Youtube Canlı Yayını HD
0

 

Medine Tv Youtube Canlı Yayını HD

 

Medine Canlı Yayın İzle, Medine Tv Canlı Yayın

 

Çoğu kanal gibi Medine Tv resmi olarak yotubeden canlı olarak yayın yapmakta oluyor. Çoğu müslüman kişi gibi bizde internet üzerinden Medineyi Münevvere’yi özellikle namaz saatlerinde canlı olarak sıkça izliyoruz.

Gün içinde koşuşturmadan uzaklaşmak ve ruhumuzu dinlendirmek için birebir olan Medine Tv Canlı Yayın Akışlarını istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Özellikle namaz vakitlerinde kameralar Mescidi Nebevi’de bulunan özel bölgeleri de ekrana yansıtmakta. Reji ekibi önce imamı 90 derecelik bir çapraz açıyla ekrana getiriyor. Sonra cemaatten ve Osmanlı döneminde yapılmış güzel işlemelerin olduğu tavan ve direk süslemelerinden bir kaç görüntüyü televizyona veriyor.

Hasretiyle yanıp tutuşan müslümanlar bu kanalı açarak izleyerek biraz olsun içlerindeki özlemi giderebilir…

Medine Canlı Yayın İzle, Medine Tv Canlı Yayın
Medine Canlı Yayın İzle, Medine Tv Canlı Yayın

Medine Tv Yayın Akışı

Arabistan’dan devlet tarafından desteklenen Medine Mescidi Nebevi tv kanalının yayın akışı ;

24 saat yayın yapan kanalda Mescidi Nebevinin içinden ve dışından özlem giderici kareler sürekli yayında oluyor.  5 vakit namaz saatinde, Cuma ve bayram namazları ile ayrıca Ay tutulması ve Güneş tutulmalarında kılınan Küsuf namazlarında yayın akışı değişiyor. Bu gibi tüm namaz saatlerinde imam ve müezzinin sesi kanalda yayına veriliyor.

Medine Tv Yayın Akisi iç mekan
Medine Tv Yayın Akisi iç mekan

Medine Mescidi Nebevi imamlarının ve müezzinlerinin seslerini doğal haliyle dinleyebiliyoruz. Tüm okunan dünyaca meşhur Medine Mescidi Nebevi Camisi Dış ezanları ve namaza başlamadan okunan kametleri muhteşem sesli imamlardan canlı olarak yayında duyuyoruz.  Ayrıca ramazan bayramı ve kurban bayramı namazlarındaki tekbir sesleri de müezzin mahfilinden yayına canlı olarak verilmekte.  Dünyanın en güzel sesli imam ve müezzinlerini günün her Medine namaz vaktinde bu kanalı ister evdeki tvden isterseniz de internete bağlı diğer cihazlarınızdan anlık olarak dinleyebilme imkanına sahipsiniz.

Namaz saatleri dışında da Mescidi Nebevinin dış avlusundan ve iç mescitten dua ve kuran okuyan insan manzaralarına yer veriliyor. Dış avludaki görüntülerde bazen gezen çocuklar, bazen de oynayan uyuyan kedileri ekranlarınızda görüyorsunuz. Hatta kameralar zaman zaman Mescidi Nebevi’nin avlusunun hemen dışındaki Bulut Mescidinden ve diğer yakın mescitlerden de görüntüleri gösteriyor.

İyi seyirler Türkiye’ye selamlar…

Medine Tv Yayın Akışı
Medine Tv Yayın Akışı

 

 

 

 

 

Kabe TV Canlı

 

 

 

Medine  , Suudi Arabistan ‘dan Sevgilerimizle…

HacUmreHaber.com

 

 

 

 

 

Medine Tv Yeni Frekansı (Güncel) 2022 nedir,

Peygamber Mescidinden canlı olarak yayın yapan Arabistan kanalı frekans bilgileri;
Kanalın Resmi Adı :MEDİNE TV
Medine Tv Uydusu :Türksat 4A
Kanal Frekansı Seçimi : 12458
Polarizasyon Değeri Seçimi:  V – (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC:3/4 (Çoğu televizyon ve uydu alıcında seçmeye gerek yoktur kendisi otomatik ayarlar)
Yayın Tipi:vSD (Small Defination: Düşük Çözünürlük)Medine Tv Yeni Frekansı (Güncel) Medine Tv, Medine Tv Canlı, Medine Tv Frekansı

Medine Tv Youtube Canlı Yayını konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Medine Tv Youtube Canlı Yayını yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com