HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Müftülük standına üniversiteli gençlerden yoğun ilgi

0

Bolu İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonu ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ)’nde “Diyanet Gençlik Tanıtım Standı” açıldı.

BAİBÜ Aktivite Merkezi’nde açılan Diyanet Gençlik Tanıtım Standında, İl Müftülüğü Gençlik Kordinatörü ve KYK yurtlarında görevli manevi danışmanlar tarafından öğrencilere, İl Müftülüğü’nün gençlik hizmetleri tanıtıldı, broşür dağıtıldı ve gönüllü kaydı yapıldı. Ayrıca Güzel Sanatlar Fakültesi önünde çorba ikramında bulunuldu.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu konu hakkında yaptığı açıklamada “Bolu İl Müftülüğü olarak gençlere çok değer veriyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. İl Müftülüğümüzün gençlerle ilgili yapmış olduğu programları ve etkinlikleri Üniversite öğrencilerimizin de haberdar olmaları için 10-14 Ekim tarihleri arasında Diyanet Gençlik Tanıtım Standı kurduk. Burada İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri ve KYK yurtlarında görevli manevi danışman arkadaşlarımız görev yapıyorlar. Amacımız gençlerimize manevi yönden destek olmak. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Çok şükür öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştık. Bu da bizleri memnun ediyor. İl Müftülüğü olarak gençlerimize faydalı olmak için programlarımız ve etkinliklerimiz çeşitlenerek devam edecek.” dedi.

Standı ziyaret eden öğrenciler ise yapılan faaliyetler hakkında bilgi edindiklerini belirterek desteklerinden dolayı İl Müftülüğüne teşekkür ettiler.

Kaynak

Müftülük standına üniversiteli gençlerden yoğun konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Müftülük standına üniversiteli gençlerden yoğun yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com