HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Suudi Arabistan 3 Ülkeden Umre Seyahat Yasağını Kaldırdı

Arabistan ; Arjantin, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni seyahat yasağı uygulanan ülkeler listesinden çıkardı.

Arjantin, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni seyahat yasağı uygulanan ülkeler listesinden çıkardı.
0

Suudi Arabistan, ülkemizde pandeminin gidişatının hemen hemen aynı olduğu Arjantin, Güney Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni seyahat yasağı uygulanan ülkeler listesinden çıkardı.

Arabistan İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz hafta şunları söyledi: ‘Yasak kaldırılacak ve seyahat 8 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren yeniden başlayacak.’ 

Bu gibi gelişmeler Türkiye’den umre ziyaretlerinin başlaması için iyiye işarettir.

Arjantin’de vaka sayıları son 3 aydır Türkiye’deki durumlara paralel gidiyor. Gözlemlediğimiz ve aldığımı duyumlara göre Türkiye’den umre ziyaretlerinin başlaması yıl başından önce mümkün olacak.

Sabrın sonu selamettir. Mevlam neylerse güzel eyler.

 

Eylül 2021 Mekke , Suudi Arabistan.

 

Suudi Arabistan 3 Ülkeden Umre konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Suudi Arabistan 3 Ülkeden Umre yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com