HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi

Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi
0

Medine Mescidi Nebevi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemiyle izlenmeye başladı

Suudi Arabistan’da pandemi dönemi ile birlikte Medine Mescidi Nebevi ve Mekke Mescidi Haram Kabe de kalabalık insan trafiğinin fazla olduğu mübarek iki camide teknolojik önlemler almaya devam ediyor.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) Mescidi Nebevinin yeşil halıları Cennet Bahçesinin zemininde bulunuyor. Dünyanın en kalabalık mescidi olan Peygamber Efendimizin mescidinde sürekli dezenfekte edilmesi gereken bu halıların takibi için çözüm yine teknolojiden geldi.
Yeni üretilen Cennet bahçesi halılarının tamamına temassız sinyal yayan Rfid çipleri takıldı. Su geçirmez bir şekilde üretilen bu çipler 10 metre uzaktan okunabilecek şekilde sinyal yaymaktalar.  Mescidi Nebevi kapılarına , Halı yıkama fabrikası girişlerine ve kurutma alanlarına geçişte sahadan veri toplayan bu tam otomatik sistem tüm verileri tek merkezde topluyor. Çamaşırhane , dezenfektan salonu gibi noktaların girişlerine de Rfid barkod okuyucular faraday kafesi sistemi mantığıyla giriş çıkış lokasyon bilgisi takip sistemi kuruldu.
Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi
Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Ravza-i Mutahhara yeşil Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi

Rfid Envanter Takip sisteminin Mescidi Nebevi yeşil halılarına faydaları

Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi halıları Anlık Durum Bilgisi

Sistem, hangi aşamada kaç adet halı olduğunu anlık olarak kaydediyor. Hangi halı şu an Cennet Bahçesinde, hangi halı çamaşırhanede, Kaç halı depoda gibi bir çok veriye El terminali, Tablet , android veya ios cep telefonları ile anlık olarak izlenmektedir. Elde edilen bu bilgiler performans ve verimlilik ölçümüne büyük katkı sağlamasının yanında, personel üzerindeki sorumluluğu arttırmaktadır.

Ravzada namaz kılmak her müslümanın hayalidir. Mevlam Ravza-i Mutahhara yeşil halılar üzerinde 2 rekat namaz kılabilmeyi size de isteyen herkese de nasip eylesin…

Medine Cennet Bahçesi halıları Yıpranma Takibi

Yeşil halılar aşınmaya başlamadan önce sadece belirli sayıda yüksek güçlü yıkama döngüsüne dayanmaktadır. Yıkama döngüsü sayıları kaydı olmadan bir halının kullanım ömrünün bitiş tarihini tahmin etmek zorlaşır, bu da yenileme planlamasını zorlaştırmaktadır. Sistem bir halının kullanım ömrünün sonuna yaklaştığını tespit ettiğinde, kullanıcılardan yeniden sipariş etmelerini isteyecektir. Bu süreç, Mescidi Nebevide ihtiyaç duyulan miktarda halı olmasını sağlamaktadır.

Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi
Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi Halıları Akıllı RFID Barkod sistemi

Eylül 2021 Medine, Mescidi Nebevi Suudi Arabistan

Medine Mescidi Nebevi’de Kadir gecesinden muhteşem kareler 2021

Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Medine Mescidi Nebevi Cennet Bahçesi yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com