HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Kabe çalışanları zemzem suyu ile iftar açarken 2021 Ramazan

Kabe çalışanları zemzem suyu ile iftar açarken görüntüler 2021 Ramazan

Kabede çalışanlar zemzem suyuyla iftarlarını açarken Ramazan 2021
1

Kabe çalışanları zemzem suyu ile iftar açarkenki muhteşem kareler 2021 Ramazan

Mekke’de çalışan temizlikçisinden sağlık çalışanlarına tüm nasipli müslümanların iftarlarını açarken görüntülerini sizin için derledik.

Mescidi Haramı ziyaret eden umrecilerin tavaf , namaz ve sefa , merve tepeleri arasındaki say ibadetlerini ;

Temiz , rahat ,sağlıklı ve sosyal mesafeye uygun şekilde yerine getirebilmeleri için çalışan kişilerde bu işi severek yapıyorlar.

Kabe’de Çalışmak, Kabe’de Kaç Türk Çalışıyor?

Kimi Afganistan’dan, kimi Bangladeş’ten kimi Türkiye’den (8 Tane Türk Kabe’de çalışmaktadır.) Fas’tan Tunus’tan Cezayir’den , Pakistan’dan ve birçok müslüman ülkeden kişiler burada çalışıyor.

Kabe de çalışmak için sizlerin de gerek sosyal medya sayfalarımızda ki yorumlarınızdan gerekse diğer yollarla iletişime  geçtiğimiz kardeşlerimizde can attığınızı biliyoruz.

Bu nedenle sık sık Mescidi Haram da çalışan kişilerin günlük hallerini ve yakaladığımız güzel kareleri sizlerle paylaşıyoruz ve paylaşmaya devam edeceğiz.

Kabe’de çalışmak için hangi şartlar gerekir?

Haremi Şerif’de veya Mekke’de çalışmak için öyle genel bir şart listesi yoktur. Nasibi olup hiç bir şartı olmayan kişilerde burada çalışmaktadır. Kalbinizin burada attığı sürece sizlerde bir şekilde buralara gelip kutsal topraklarda 1 gün bile geçirseniz ömrünüzün sonuna kadar burayı unutamazsınız…

Mevlam bir gün size de kutsal topraklarda çalışmayı ve yaşamayı nasip eylesin inşaallah…

Mescid-i Haram, Mekke Kabe TV 7-24 Canlı Yayın İzleyin

Mekke Kabe’de Kadir gecesinden muhteşem kareler 2021

12 Mayıs 2021 Mekke

Kabe çalışanları zemzem suyu ile konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Kabe çalışanları zemzem suyu ile yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
Yorumları Göster ( 1 )
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com