HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Umre açılıyor 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren tekrar başlayacak.

Uluslararası Umre 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren tekrar başlayacak.

Umre 2021 Başlıyor Umre Son Dakika
0

Umre açılıyor

SON DAKİKA

Uluslararası Umre 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren tekrar başlayacak.
Bugün itibariyle sadece Arabistan’da olanlara yerel umre açılmıştı. Arap yetkililer yurtdışından umre sorularına düne kadar politik konuşmuşlar ve kesin net bir yanıt vermemişlerdi.
Az önce Hac ve Umre Bakanlığı ile yapılan toplantıda alınan kararla hicri yılbaşı olan 1 Muharrem 1443 tarihinde yani 9 Ağustosta talep gelen tüm ülkelerden umreci kabulüne başlanması kararı çıktı. Türkiye’den umre için Diyanet İşleri başkanlığının Suudi yetkililerle irtibata geçmesi bekleniyor.

Şimdi gözler Türkiye Diyanet işleri Başkanlığında olacak. 

Pandemi şartlarının hem Türkiye’de hemde Suudi Arabistan’da iyileşmesi ve vaka sayılarının belirli bir düzeyde olması bekleniyor. Bu şartlar oluşmazsa Türkiye’den umre şimdilik başlamayabilir. Mevlam neylerse güzel eyler…
Umre 2021 Başlıyor Umre Son Dakika
25 Temmuz 2021 Dinbilgi.com
Mekke , Suudi Arabistan 2021
#HacUmreHaber
#KabeSonDakika #SonDakika #Umre2021 
Umre açılıyor 9 Ağustos 2021 konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Umre açılıyor 9 Ağustos 2021 yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com