HacUmreHaber.com
Türkiye'nin İlk Hac ve Umre Haber Portalı

Kabe’de Son dakika : Zemzem suyu termosları yeniden yerlerine konuldu

Zemzem suyu termos bidonları 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren yeniden yerlerine konmaya başladı.

Kabe'de Son dakika : Zemzem suyu termosları yeniden yerlerine konuldu
0

Kabe’de Son dakika : Zemzem suyu termosları yeniden yerlerine konuldu.

Yaklaşık 1,5 yıl önce toplatılıp depoya kaldırılan Zemzem suyu termos bidonları 15 Eylül 2021 tarihinden itibaren yeniden yerlerine konmaya başladı. Böylece normalleşmeye bir adım daha yaklaşan Kabe’mizde en kısa zamanda virüs için alınan tüm önlemlerin sırayla kaldırılmasını bekliyoruz. Şu anda sadece Hindistan, Pakistan, Endonezya, Mısır, Türkiye, Brezilya, Etiyopya, Vietnam, Afganistan ve Lübnan’dan umreci kabul edilmiyor. Diğer ülkelerin tamamına umre açıldı. Türkiyenn kırmızı listeden bir an önce çıkması ülkemizdeki vaka sayılarının düşmesine bağlı. En son geçen hafta yapılan ülke değerlendirmelerinde 3 ülke daha kırmızı listeden çıkartılmıştı.

Suudi Arabistan 3 Ülkeden Umre Seyahat Yasağını Kaldırdı

2021 Kurban bayramı sonrasında 10 Ağustos 2021 den itibaren günlük 60.000 kişilik kapasite ile 2021-2022 umre turu sezonu başlamıştı.

2022 Umre tur sezonunun ilk umre ziyaretçileri Nijerya’dan geldi.

"<yoastmark

İlk 2022 Umre turları için yurt dışından umreci almaya başlayan Suudi Arabistan Hac ve umre bakanlığı günlük umre ziyaretçi sayısını 70.000 umreciye çıkarttı. Suudi Hac ve Umre Bakanı sürekli artacak bir tempo ile aşama aşama bir günde 120.000 umreciyi Mekke’de umre yapacak şekilde planlamaların olduğunu söyledi. Şu anda sadece tüm aşılarını tamamlamış olan müslümanlara umre kapıları açık. Mobil uygulama üzerinden tur şirketlerinin umre kafilelerine izin alması gerekiyor ve tüm aşı kartlarının eksiksiz olarak sistemde tanımlı olması birinci şart. Kabe’de umre ziyaretçileri dışında vakit namazları için gelmek isteyenlere de birinci aşılarını olmaları şartı konuldu.

2022 umre fiyatlarına etki edecek vize fiyatları ile ilgili haberimizi okuyabilirsiniz;

 

2022 Umre Fiyatlarını etkileyecek Vize Parası Kaç lira belli oldu

2022 Umre Tur fiyatı açıklayan firmaların fiyat karşılaştırması haberimiz ;

2022 yılı Umre fiyatları Karşılaştırması

Eylül 2021 Mekke , Suudi Arabistan

Kabe’de Son dakika : Zemzem konulu makalemizi yada haberimizi okuduğunuza seviniyoruz. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bir araştırma için sitemizde arama yapabilirsiniz. Yeni içeriklerimiz için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Kabe’de Son dakika : Zemzem yorumları okumak için sayfanın en altına gidebilirsiniz. Yazımız ile ilgili değerli eleştiri veya destek yorumlarınızı yorum bölümümüze lütfen yazınız.

  Sponsor Reklamlar Önem Arzetmektedir
yorum Yap
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com